tisdag 21 september 2010

TACK Alliansen -såhär är tänket bakom varför ni ÖKADE denna gång

Nädu Nisha!
Som rullstolsburen och tvångspensionerad av Monas parti (du vet, 140 PER DAG förtidspensionerades-utan-comeback-chans senaste gången Monas parti styrde i sin svit av 60ÅR nästan helt oavbruten) VET jag att det behövs folk som JOBBAR på riktigt, så att det kommer in skattepengar SÅ DET FINNS BIDRAGSPENGAR att dela ut. KAKAN VÄXER, liksom.

Alliansens jobblinje har resulterat i att Sverige klarat världens finansiella kris BÄTTRE än flertalet andra länder.

Vården har blivit bättre bara på 4 år, även om det givetvis tar mer tid att styra om den skuta som i 60 nästan oavbrutna år seglat för fulla segel på socialistiska vatten. JAG HAR MER ERFARENHET ÄN DE FLESTA AV HUR KASST RÖDGRÖN VÅRD ÄR, se min artikel här på Newsmill! Tex tog det i snitt ca 2 år (!) att få en rullstpl i de Rödgrönas Sverige. Nu tog det endast 4 MÅNADER. WOW - tack Alliansen!
Alliansen har tom. gjort att Färdtjänsten i Stockholm FUNKAR tack vare KONKURRENS mellan FLERA olika aktörer SOM JOBBAR PÅ olika SÄTT. Vi slipper den sedvanliga 30+ minuterväntan på försenade bussar mm!

Såhär skrev jag nyss till en belackare:
Ha ha! Du ogillar min FAKTA film
http://ping.fm/AQmAe , men tycker OK att LO vräker ut 9 miljoner kr på smutskastaraffischer med Alliansledarna upp o ner i sveriges största smutskastarkampanj nånsin? Jag ska inte bli Statsminister + alla ALLIANSpolitiker får avgå om de gjort 1 grej av den UPPSJÖ Mona defacto gjort. Bra ...att du oxå gillar Bibeln och vad den säger om Sanningen. Bra om du sett HELa filmen. Då är vi överens om vad rödgrön röst ger för Statsminister. Jag som lever på bidrag får det BÄTTRE med Alliansens riktiga-jobbpolitik "fler i riktigt arbete ger MER att dela på!". Du vet vad dom kallar dom som tror att riktiiga Jobb som SKAPAR skattepengar-till-bidrag "kommer av sig själv Likt Manna från Himmelen"?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar